Mertens! Fellaini! Vertonghen! Wie schitterde er nog? (met beelden!)

Mertens! Fellaini! Vertonghen! Wie schitterde er nog? (met beelden!)
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Net zoals elke week brengen we op maandagavond de beste Belgen in het buitenland. Dit weekend zit er een naam tussen die we hier normaal gezien niet verwachten. Hint: hij speelde vroeger bij Club Brugge.

Jan Vertonghen

Jantje, Jantje, Jantje toch. Eerst kritiek krijgen en dan gewoon antwoorden met de voeten, zo moet het. Twee goals scoorde hij tegen Sunderland, maar ééntje werd onbegrijpelijk afgekeurd voor buitenspel. Bekijk hieronder nogmaals de verschrikkelijke beslissing van de ref en de goal die wél doorging.


 

Maxime Lestienne

Deze kerel is de verrassing van de week. Maxime Lestienne mocht bij Genoa alweer eens in de basis beginnen en tekende meteen voor twee mooie assists. Uiteindelijk speelde Genoa dankzij hem gelijk tegen Sassuolo. Knap gedaan!


 

Marouane Fellaini

Big Fella scoorde niet alleen, hij maakte ook een statement. De invaller knalde de bal tegen de touwen bij QPR én liep daarna meteen naar Adnan Januzaj. Een gigantische 'in your face' richting Van Gaal, die beide Belgen te weinig speeltijd gunt.


 

Dries Mertens

Dries Mertens gaf tegen Lazio de beslissende pas voor de enige goal van Higuaín. Zo pakte Napoli drie gouden punten bij dé rivaal voor de derde plek, in Italië het laatste Champions League-ticket. De assist mocht er nog zijn ook!


 

Simon Mignolet

Mignolet, ook bij hem hadden we niet verwacht zijn naam nog te moeten schrijven in dit stukje. Niets is minder waar. Hij hield met Liverpool de nul en pakte uit met enkele erg knappe reddingen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties