KV Oostende krijgt groen licht en mag gaan bouwen!

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 48 reacties
KV Oostende krijgt groen licht en mag gaan bouwen!
Foto: © Photonews

Volg KV Oostende nu via WhatsApp!

De duim van Marc Coucke staat omhoog! KV Oostende heeft nu ook de goedkeuring van de stad Oostende om het Albertpark te renoveren. Vanaf het voetbalseizoen 2016 - 2017 treedt het masterplan voor het voetbalstadion in werking.

Cédric De Volder in Oostende

De kogel was eigenlijk al een poosje door de kerk, maar nu mocht Marc Coucke het nieuws ook eindelijk officieel aankondigen. KV Oostende kreeg gisteren - na een overleg met de gemeenteraad en het schepencollege - groen licht om het Albertpark te verbouwen. 

"We hebben een volledig concept met goedkeuring van de stad", aldus de voorzitter van the Kustboys. "Het is de bedoeling dat het stadion samen met het sportieve zal groeien."

We hadden ook voor goedkopere grond in Zandvoorde kunnen kiezen, maar dan verliezen we onze ziel

In een eerste fase (in 2017, nvdr.) zal de hoofdtribune tegen de vlakte gaan om plaats te maken voor een nieuw pareltje. Het is de bedoeling dat het stadion uiteindelijk volledig zal worden vernieuwd. 

"Het is altijd de bedoeling van de club geweest om op de site van het Albertpark te blijven", besluit Coucke. "We hadden ook kunnen kiezen voor goedkopere grond in pakweg Zandvoorde, maar dan verliezen we onze ziel. De fans moeten via de dijk naar het stadion kunnen komen, hé." (knipoogt)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties