VIDEO: De eerste indrukken van Scholz bij de Rouches

VIDEO: De eerste indrukken van Scholz bij de Rouches
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na een heel lange transfersoap tekende Scholz uiteindelijk een contract bij Standard. De verdediger zette pen op papier voor 4,5 jaar. Er dook intussen al een video op met zijn eerste indrukken.

In de video legt Scholz uit waarom de transfer een goeie zaak is. "De Belgische competitie is een sterke competitie. Ik denk dat het goed is voor mijn ontwikkeling om in België te blijven. Ik ken de competitie en de competitie kent mij. Een stap hogerop zal goed zijn", aldus de Deense centrale verdediger.

"Me niet veel beziggehouden met Anderlecht"

Over de keuze voor Standard en niet Anderlecht bleef Scholz kort. "Ik heb er me niet te veel mee beziggehouden. Ik had het gevoel dat ik naar Standard wou. Dat is het simpelste, een beslissing maken en er dan vol voor gaan", sluit Scholz de controverse af.

Scholz werd aangetrokken met het nakende vertrek van Laurent Ciman in het achterhoofd. "Er zijn altijd grote spelers in grote clubs en Ciman is een fantastische speler voor deze club. Ik hoop dat ik ook een grote rol kan spelen in dit team, maar ik ben een andere speler."

Wat is de beste transfer?

25%
75%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties