Reactie "Reden om te zeggen dat we verloren door scheidsrechter"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 31 reacties
"Reden om te zeggen dat we verloren door scheidsrechter"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Oostende beleefde gisteren een halve nachtmerrie op Olympia. De kustjongens kregen dan wel geen zware nederlaag om de oren, maar stonden wel nagenoeg de volledige wedstrijd met z'n tienen op de mat. "Het zou een andere wedstrijd geweest zijn met elf tegen elf", aldus Didier Ovono.

Cédric De Volder in Brugge

Het scorebord wees na negentig minuten 2-0 aan in het voordeel van Club Brugge. "Maar we hebben reden om te zeggen dat we verloren hebben door het falen van de scheidsrechter", aldus Didier Ovono.

"Ik wil niet beweren dat de wedstrijd voorbij was na vijf minuten", gaat de Gabonese international van the Kustboys verder. "Maar ik moet je niet uitleggen dat het op zo'n manier wel heel moeilijk is om hier iets te rapen."

Foutje van mij? Ik zag de bal veel te laat komen om deftig te reageren

Ovono was pas terug van de Afrika Cup en leek nog te kampen met vermoeidheid. Hij zette enkele foutjes zelf recht, maar zag er allesbehalve goed uit op het doelpunt van Felipe Gedoz.

"Victor Vazquez wisselde het spel van kant en Gedoz haalde ineens uit. Eigenlijk moet ik hem feliciteren met zijn doelpunt. Of het een foutje was van mij? Ik zag de bal veel te laat komen om deftig te reageren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties