Reactie Lierse-coach weet het: "De oplossing voor deze groep is simpel"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 6 reacties
Lierse-coach weet het: "De oplossing voor deze groep is simpel"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Olivier Guillou zat gisteren voor het eerst in de dug-out als coach van Lierse SK. De Fransman kon de geelhemden echter geen punten bezorgen. "Al hadden we er wel eentje verdiend op basis van de tweede helft."

Cédric De Volder in Lier

Het was me toch wel iets de voorbije week bij Lierse SK. Slavisa Stojanovic wierp de handdoek en werd opgevolgd door Herman Helleputte. Laatstgenoemde verliet het schip amper twee dagen later. En dus moest Olivier Guillou het in z'n eentje zien te rooien.

"We kregen amper de kans om de wedstrijd tegen Standard voor te bereiden", aldus het neefje van Jean-Marc Guillou (voormalig sterke man van wijlen SK Beveren, nvdr.). "Maar ik wil geen excuses zoeken voor deze nederlaag."

Ik wil geen excuses zoeken voor deze nederlaag

"Ook de acties van de fans hadden geen invloed op het resultaat", gaat de oefenmeester verder. "Het was bij momenten warm in het stadion, maar mijn spelers zijn allemaal profs, hé."

Lierse stond aan de rust met 0-3 in het krijt, maar toonde zich na de koffie strijdlustig. "De oplossing voor deze jonge groep is simpel: gewoon voetballen. Het heeft niet veel gescheeld. Ik vind zelfs dat we een puntje verdiend hadden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties