Racing Genk moet het morgen met "beloftenkern" doen tegen Oostende

Racing Genk moet het morgen met "beloftenkern" doen tegen Oostende
Foto: © photonews

Morgen is er niet enkel bekervoetbal, maar ook een inhaalwedstrijd van het in de sneeuw gevallen kerstvoetbal. Racing Genk neemt het op tegen Oostende, met een "beloftenkern", aldus trainer McLeish op de persconferentie vandaag.

Anele en Kara zijn op weg terug van de Afrika Cup en kunnen morgen in principe spelen. Dat is ook nodig, want er zijn heel wat andere afwezigen. Hyland traint terug met de A-kern, maar heeft geen selectie beet. Kumordzi gaat om persoonlijke redenen voor twee weken naar zijn geboorteland.

Tshimanga moet ziek afhaken en Mboyo en Hamalainen revalideren rustig verder, dus ook zij zijn er niet bij. Ndidi dan maar opnieuw posteren? Ook geen optie, want hij was er eind december nog niet bij en is dus niet speelgerechtigd voor dit inhaalduel.

En dus rest er volgens McLeish enkel een "beloftenkern". Dit is de selectie, oordeel zelf: Bizot, Kara, Walsh, Joseph-Monrose, Gorius, Zarandia, Anele, Cavric, Buffel, Milinkovic, Cissé, Bertaccini, De Ceulaer, Köteles, Kabasele, Coucke, Vrijsen, Schrijvers, Gerkens, Castagne en Okriashvili.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties