Schürrle en De Bruyne moeten ongelijk Chelsea bewijzen

Lennert Vannooten
| 7 reacties
Schürrle en De Bruyne moeten ongelijk Chelsea bewijzen
Foto: © Photonews

André Schürrle maakt met zijn transfer naar Wolfsburg dezelfde beweging als Kevin De Bruyne vorig jaar. Deze keer is de situatie voor beiden wel anders. Wij zochten hun gezamenlijke speelminuten bij Chelsea voor u op.

Tijdens zijn periode bij Chelsea kwam onze landgenoot Kevin De Bruyne in totaal 9 matchen in actie. André Schürrle kwam 65 keer in actie voor The Blues. Samen stonden ze 3 wedstrijden met elkaar op het veld. 

In de Champions League-wedstrijd tegen Steaua won Chelsea met 1-0 en stonden beiden 10 minuten samen op het veld. Schürrle en De Bruyne stonden samen een uur op het veld tijdens de match tegen Manchester United, die eindigde op 0-0. Tijdens de gewonnen League Cup-match tegen Sunderland stonden beide heren 83 minuten op het veld.

In totaal speelden ze 153 minuten samen op het veld voor The Blues. In Wolfsburg zullen ze wellicht meer speeltijd krijgen. De Bruyne heeft  inmiddels een basisplaats veroverd bij Wolfsburg en Schürrle is niet naar zijn vaderland teruggekeerd om op de bank te gaan zitten. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties