"Het is schandalig wat Standard met Vukomanovic heeft gedaan"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 10 reacties
"Het is schandalig wat Standard met Vukomanovic heeft gedaan"
Foto: © photonews

Roland Duchâtelet heeft het weer gedaan. De excentrieke voorzitter schoof Ivan Vukomanovic aan de kant en koos voor de terugkeer van José Riga. De zakenman heeft het alvast verkorven bij Alexandre Teklak. "Heeft die man dan helemaal geen respect?"

Door Florian Holsbeeck en Cédric De Volder

Ivan Vukomanovic had Standard nochtans helemaal op de rails gekregen na het ontslag van Guy Luzon. De aanstelling van José Riga kwam dan ook als een donderslag bij heldere hemel. 

"Het is een regelrechte schande", roept Alexandre Teklak uit tegenover onze redactie. "Ik stoor me niet aan de aanstelling van José Riga. Dat is een goede coach. Maar Standard toont helemaal geen respect voor Vukomanovic."

Vuko liet Standard voetballen, won twee keer van RSC Anderlecht én pakte punten

Ook de voormalige verdediger van onder meer wijlen Excelsior Mouscron en Sporting Charleroi vindt dat Vukomanovic zijn verdienste heeft bij de Rouches

"Hij heeft Standard terug laten voetballen, won twee keer van RSC Anderlecht en pakte punten. Wat moet je nog meer doen? De wedstrijd op Lierse SK was dan wel geen hoogstaande pot, maar dat is voor mij helemaal geen excuus."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties