Hij vertrekt niet: "Zelfs al bieden ze 70 miljoen euro voor de Bruyne..."

Hij vertrekt niet: "Zelfs al bieden ze 70 miljoen euro voor de Bruyne..."
Foto: © photonews

Kevin De Bruyne is de afgelopen maanden uitgegroeid tot de absolute smaakmaker bij VfL Wolfsburg. Het nummer twee uit de Bundesliga wil de Rode Duivel dan ook bedanken met een fel verbeterd contract. En als er kapers op de kust zouden zijn, kunnen ze hun plannen nu al opbergen.

De huidige overeenkomst van De Bruyne loopt tot 2019. Wolfsburg wil echter de hegemonie van Bayern München doorbreken en heeft - met de centen van Volkswagen weliswaar - het plan opgevat om een team te bouwen rond De Bruyne en André Schürrle.

Een van de zaken daarin zou bestaan uit een riante contractverbetering voor De Bruyne, waarmee hij meteen tot 2020 bij de Wolven zou blijven. En geïnteresseerde clubs uit Engeland? Die vissen achter het net, ook deze zomer.

70 miljoen euro? We happen niet toe

"Er bestaat geen twijfel over: De Bruyne zal deze zomer niet verkocht worden", aldus Fransisco Garcia Sanz - bestuurslid bij Wolfsburg - tegen Sportbild. Er mag zelfs een serieus prijskaartje gezet worden.

"Klopt", is het bestuurslid formeel. "Zelfs als ze 70 miljoen euro komen bieden, dan nog zullen wij niet toehappen." Afgelopen weekend won Wolfsburg nog met overtuigende cijfers van Bayern, de bedoeling is een titel te pakken binnen de vijf jaar.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties