Hasi na contractverlenging: "Wil nog veel titels met Anderlecht winnen"

Hasi na contractverlenging: "Wil nog veel titels met Anderlecht winnen"
Foto: © SC

Besnik Hasi verlengde vandaag zijn contract tot 2017. Eén jaar erbij dus: "Maar ik heb de focus nodig om beter te blijven doen", liet hij weten.

Hasi was bijzonder blij met het vertrouwen van zijn bestuur. "De club is tevreden over mijn werk en ik vind het een sein van respect dat ze langer met me door willen", zei de Kosovaar, die ook een leuke financiële opslag kreeg.

"Ik moet de focus houden om beter te doen en ik wil nog heel veel titels winnen met Anderlecht. Daarnaast wil ik de jeugd beter laten worden en ze laten doorstromen naar de A-ploeg. Op die manier wil ik voortdoen."

Nooit gedacht

Hasi zag ook twee aanwinsten komen. "Sylla kennen we al lang en we wilden hem in de zomer al halen, maar toen was het onmogelijk. Hij heeft ondertussen de juiste progressie gemaakt bij Zulte Waregem en kan nog beter worden. Hij is nu gekwetst, maar ik hoop hem zo snel mogelijk in te kunnen zetten."

"Rolando is de centrale verdediger met ervaring die ik zocht. Ik had nooit gedacht dat zo'n speler voor Anderlecht zou kiezen. Ik volg hem al enkele jaren bij Porto en Inter. Hij heeft enorm veel kwaliteiten en heeft veel gewonnen. We zullen hem goed kunnen gebruiken." (JW)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties