UPDATE: Hofmans schept duidelijkheid omtrent situatie Antwerp

UPDATE: Hofmans schept duidelijkheid omtrent situatie Antwerp
Foto: © Photonews

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Een bericht in Sportleven, het officieel blad van de KBVB zorgde vandaag voor verwarring. Daarin stond dat Antwerp mogelijk uit competitie gehaald zou worden, maar Gunther Hofmans zorgde aan onze redactie voor duidelijkheid.

Update: Het bericht, dat we hieronder meegaven, zou doelen op de vrouwenploeg van Royal Antwerp, die er vorig seizoen al mee ophield. "Dat is allang geregeld. Er waren nog speelsters die geld moesten krijgen, maar dat is intussen opgelost. Het gaat dus om een onjuist bericht", aldus Hofmans.

Antwerp werkt intussen verder aan het licentiedossier. "Daar zijn we volop aan bezig. Op vijftien februari moet dat af zijn en ik denk dat we begin maart zullen moeten verschijnen", laat de manager weten.

Eerdere berichtgeving: In Sportleven - het officieel blad van de KBVB - staat het in duidelijke bewoordingen neergepend dat het gaat om een ultiem uitstel waar nu moet worden aan voldaan.

R14.151 – Eventuele schorsing van club

Het Uitvoerend Comité (UC) geeft aan de club R. Antwerp F.C. (1) een ultiem uitstel dat op maandag 9 februari 2015 om 12.00 uur verstrijkt, om om haar toestand te regulariseren. Bij ontstentenis van betaling wordt haar schorsing van de sportactiviteiten effectief vanaf dat ogenblik.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties