Wordt verwacht: De elf van Anderlecht voor PO1

Lennert Vannooten
| 38 reacties
Wordt verwacht: De elf van Anderlecht voor PO1
Foto: © photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Trainer Besnik Hasi recupereert naar de play-offs toe meer en meer spelers in zijn kern. Spelers komen terug uit blessure of komen terug van de Africa Cup. Paars-wit versterkte zich ook nog met 3 spelers tijdens de transferperiode. Met welke ploeg zal Hasi nu starten met al die weelde?

Proto:  De positie van Proto staat buiten kijf. De huidige aanvoerder is een vaste waarde sinds 2009. Met Roef en Kudimbana is er meer dan degelijke vervanging mogelijk.

Vanden Borre: Anthony knokt zichzelf opnieuw in de ploeg en scoorde 2 goals in een halve week. Heeft een stevige concurrent aan Colin, maar we verwachten toch een fitte Vanden Borre aan de start.

Mbemba: Als Chancel Mbemba fit is speelt hij. Hij ontpopte zich tot de sterkhouder in de defensie van paars-wit. Zal met Deschacht het hart van de defensie vormen.

Deschacht: Olivier is aan een sterk seizoen bezig, we verwachten dat Hasi niet raakt aan het duo Mbemba-Deschacht. Dat staat als een huis. Rolando zal top moeten zijn om een plaats af te dwingen.

N’Sakala: Doet het goed op de linksachter. Brengt aanvallend veel meer dan Deschacht. Acheampong is een andere mogelijkheid op deze positie, maar wij verwachten toch N’Sakala.

Defour: Defour is de aanjager van de ploeg. Hij moet het (jonge) team op sleeptouw nemen. Vormt met Dendoncker een goede combinatie achter Praet.

Dendoncker: Leander doet het uitstekend naast Defour, zolang hij op niveau blijft presteren zien we hem niet snel uit de ploeg gaan. Als het minder gaat, kan een gemotiveerde Tielemans zijn plaats inemen.

Praet: Het spreekt voor zich dat de Gouden Schoen een plaats krijgt in het elftal. Praet moet voor de ideeën zorgen en de ploeg laten draaien.

Conté: Op beide flanken zijn veel mogelijkheden en veel zal afhangen van de vorm van het moment. Najar, Kabasele, Kawaya zijn evengoed een optie.

Marin: Marin zal naar eigen zeggen fit zijn tegen de play-offs. Er wordt veel verwacht van de Duitse international, daarom zal hij allicht wel starten.

Mitrovic: Sylla is nog niet fit en Mitrovic zal niet zomaar uit de ploeg verdwijnen al blijft hij moeilijk scoren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties