Hasi heeft eindelijk keuzes te over: "Maar het is niet ideaal"

Hasi heeft eindelijk keuzes te over: "Maar het is niet ideaal"
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Anderlecht ziet zijn blessureboeg druppelsgewijs volledig leeglopen. Tegen de play-offs heeft Besnik Hasi mogelijk de beschikking van zijn volledige kern, Suarez buiten beschouwing gelaten.

"Niet ideaal", noemde Hasi zijn vele keuzemogelijkheden. "Ideaal zou geweest zijn dat we in de eerste competitiehelft veel hadden kunnen wisselen en in de tweede draaiden met 13 à 14 spelers. Wij doen nu het omgekeerde, maar ja, ik ga niet klagen nu ik zoveel keuze heb", lachte hij.

Mbemba is titularis

Najar traint vandaag met de groep en is mogelijk inzetbaar tegen KV Mechelen. Leander Dendoncker mist ook vandaag de training door ziekte. Dennis Praet traint nog steeds individueel, maar wel met de bal. Hasi wil echter geen datum op zijn terugkeer plakken. 

Mbemba is dan weer inzetbaar. "Waarom niet? Hij heeft geen wereldbekerfinale gespeeld hé? Hij is een heel professioneel man en is titularis als hij fit is. Daar gaan we ook niet over zeveren."

"Die jongen heeft voor de ploeg al veel gedaan. In internationale weken landde hij soms vrijdag en speelde zaterdag. Dat ben ik niet vergeten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties