'Ontslag gekregen via de telefoon'

Lennert Vannooten
| 1 reacties
'Ontslag gekregen via de telefoon'
Foto: © SC

Paul Lambert werd woensdag ontslagen bij Aston Villa. De manager kreeg zijn ontslag via de telefoon, dat melden verschillende Engelse media. De spelers moesten het ontslag op de website lezen.

De Schotse trainer zou dus niet al te netjes op straat zijn gezet door de club van Rode Duivel Christian Benteke. Vanwege de slechte resultaten maakte Aston Villa woensdag een einde aan de samenwerking met Lambert. 

Algemeen directeur Tom Fox zou voeten in de aarde hebben bij het respectloze ontslag van de Schot. Hieronder kan u de afscheidstekst lezen van Lambert. 

"Ik ben er enorm trots op hier manager te zijn geweest. Mijn eerste taak was toen de veel te grote selectie saneren, de kosten voor de salarissen te laten afnemen en op de duur jeugd door te laten stromen. En dat alles zonder te degraderen. Eigenaar Randy Lerner waarschuwde me al dat ik voor de zwaarste uitdaging van mijn leven stond en hij heeft gelijk gekregen. Toch heb ik altijd met ziel en zaligheid gewerkt en ben ik een hoop mensen bij de club enorm dankbaar. De staf, de spelers en de fans, ik wens iedereen het beste. Ik ben ervan overtuigd dat ik heb geleerd van mijn tijd bij Villa", zegt Lambert. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties