Absolute topper tussen Beerschot-Wilrijk en Pelt nu al bijna uitverkocht!

Absolute topper tussen Beerschot-Wilrijk en Pelt nu al bijna uitverkocht!
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Je houdt het niet voor mogelijk, maar de wedstrijd tussen Beerschot-Wilrijk en Esperanza Pelt van 14 maart is nu al bijna uitverkocht. Minstens 3500 losse tickets werden al verkocht voor de absolute topper in 4e klasse C.

"Momenteel zijn er een goeie 3.500 losse tickets de deur uit. Tel daarbij de iets meer dan vijfduizend abonnees... en we zitten dus al aan meer dan 8.500 toeschouwers", aldus Tamara Reyniers van de Ticket Corner op de website van Beerschot-Wilrijk.

"Ik popel om het bordje 'uitverkocht' te kunnen opblinken en uithangen. En aangezien de wedstrijd pas over een dikke drie weken wordt gespeeld, is de kans daarop vrij groot."

Tribune 2 gaat open

Zelfs tribune 2 gaat open aan de kant Klooster, naast het bezoekersvak. Wie tickets bestelt voor Tribune 2 moet daar ook effectief gaan zitten. Met hun ticket hebben ze geen toegang tot een andere tribune. 

Wees er dus snel bij als u nog uw ticket wil op de kop tikken. Dat kan in de geijkte vvk-punten, alsook na de match tegen Leopoldsburg tussen 22 en 23 uur in het Ticket Corner.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga C

Nieuwste reacties