Antwerp staat voor radicale veranderingen: "Maar wat is Decuyper van plan?"

Antwerp staat voor radicale veranderingen: "Maar wat is Decuyper van plan?"
Foto: © SC

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Hoe ziet Antwerp er volgend seizoen uit als Patrick Decuyper de club in handen krijgt? Dat is nog koffiedik kijken, maar dat er veranderingen op til zijn, mag duidelijk wezen.

Door Johan Walckiers

We belden vandaag wat rond met enkele personen die het reilen en zeilen van de club kennen. "Als Decuyper komt, is het einde verhaal voor manager Gunter Hofmans en voorzitter Jan Michel", vertelden die ons. "Decuyper is niet van plan om de ruzies aan de top van de club nog te laten doorgaan."

Een voornemen dat Dave Peters, voetbaljournalist en notoir kenner van tweede klasse, steunt. "Ik wil me nog niet te veel uitspreken over het gebeuren, want ik weet er nog niet alles van. Maar het is duidelijk dat het simpel is wat er bij Antwerp moet gebeuren: het getouwtrek aan de top moet stoppen. Veto hier en veto daar, dat is nefast voor de club."

Aparte agenda?

"Er moet een eenduidige leiding komen en een degelijke spelersgroep. Wat voor mij klaar als een klontje is dat er bovenaan in de club iets moet veranderen", aldus Peters. "Maar wat zijn de bedoelingen van Decuyper? Het is ook een zakenman hé..."

Rond de club is er hierover ook wat onrust. Het verleden van Decuyper vervult niet iedereen met vertrouwen. "Wat wil hij met de overname bereiken?", vraagt een ingewijde zich af. "Wil hij echt Antwerp terug naar eerste klasse loodsen of heeft hij nog een aparte agenda?"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties