MPH op zijn hoede: "Aalborg had twee maanden om wedstrijd voor te bereiden, wij één training"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 30 reacties
MPH op zijn hoede: "Aalborg had twee maanden om wedstrijd voor te bereiden, wij één training"
Foto: © Photonews

Club Brugge gaat vanavond op het veld van Aalborg BK op zoek naar een goede uitgangspositie in de Europa League. Eigenlijk moet blauw-zwart altijd winnen, maar daar wil Michel Preud'homme natuurlijk niet van weten. "Die gasten hebben twee maanden gekregen om de wedstrijd voor te bereiden."

Michel Preud'homme doelt natuurlijk op de lange winterstop in Denemarken. "Wij hebben daarentegen maar één training gekregen om de wedstrijd voor te bereiden."

"Ik schat onze kansen om door te stoten in op vijftig procent", gaat de Luikenaar verder in Het Nieuwsblad. "Maar we moeten natuurlijk ook niet overdrijven. Aalborg BK is geen moeilijkere tegenstander dan Brøndby IF of FC Kopenhagen."

We moeten niet overdrijven. Aalborg is niet moeilijker dan Brøndby of Kopenhagen

Preud'homme liet de voorbije weken meermaals optekenen dat Club Brugge de Europa League niet zal winnen. Victor Vazquez start vanavond al zeker niet, José Izquierdo en Laurens De Bock bleven achter in West-Vlaanderen.

"De groep heeft ook tegen minder bekende tegenstanders honger om iets te tonen", besluit de voormalige coach van onder meer Standard en KAA Gent. "We zijn hier nu toch, hé. Maar het is niet nodig om onnodige risico's te nemen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties