Sprokkels: De Vereniging laat van zich horen

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
Sprokkels: De Vereniging laat van zich horen
Foto: © Photonews

De Belgische voetbalwereld maakt zich stilaan op voor de play-offs, terwijl ook in de rest van Europa de waardeverhoudingen duidelijk worden. Onze redactie wordt dan ook overstelpt door kleine nieuwtjes. Het belangrijkste gieten we dagelijks in een overzicht.

  • Cercle Brugge laat van zich horen. Deze middag leefden de spelers van de Vereniging zich in in de wereld van blinden en slechtzienden. Ze legden een parcours in het donker af en kregen een initiatie in balspelen, geblinddoekt natuurlijk! In de thuismatch tegen KV Mechelen (15/03) plant Cercle nog verdere initiatieven om de sociale actie in de verf te zetten. (lees meer)
  • Vitesse Betrokken, PEC Zwolle United en ROV Oost-Nederland werken samen in de preventie van rijden onder invloed onder sporters en supporters. Op zaterdagavond 28 februari vindt de aftrap van de BOB Sport campagne plaats tijdens de wedstrijd Vitesse - PEC Zwolle in het GelreDome. De buschauffeurs van de spelers- en supportersbus van beide clubs worden dan in de bloemetjes gezet.
     
  • Goed nieuws voor RSC Anderlecht. Ibrahima Conte is sneller dan verwacht hersteld van zijn enkelblessure. De flankaanvaller is klaar om minuten te maken in Rusland.

  • Het Uitvoerend Comité van de FIFA beslist op negentien maart wanneer het WK 2022 in Qatar zal plaatsvinden. Momenteel lijkt een finale vlak voor Kerstmis dé optie.

  • Faris Haroun is al een poosje out bij Cercle Brugge, maar de Vereniging zal vrijdag bij Standard ook geen beroep kunnen doen op Thibaut Van Acker.

  • David De Gea wordt al maanden gelinkt aan een vertrek bij Manchester United. Voormalig icoon Peter Schmeichel is echter duidelijk. “United kan het zich niet veroorloven om hem te laten vertrekken.”

  • Andrea Pirlo viel dinsdagavond geblesseerd uit tegen Borussia Dortmund. Vandaag wordt zijn toestand bekeken. Pirlo zou opnieuw last hebben van de kuit en kan mogelijk een maand niet spelen.  

  • Corrigeer
    Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

    Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

    Meer nieuws

    Meer nieuws

    Populairste artikels

    Jupiler Pro League

    Nieuwste reacties