Cissé: "Fantastisch, mijn allermooiste overwinning"

Lennert Vannooten
| 6 reacties
Cissé: "Fantastisch, mijn allermooiste overwinning"
Foto: © photonews

De jonge talentvolle speler van KV Mechelen heeft een mooi aandeel in de overwinning tegen zijn ex-club. Ibrahima Cissé heeft gedroomd van deze overwinning en heeft ze nu ook met zwier behaald. "Maar het is geen wraak", verzekerde hij achteraf.

Jordan Horwood in Mechelen

Wie was de gelukkigste speler in Mechelen vanavond? Ibrahima Cissé. Een overwinning tegen zijn geboortestad, die hem gevormd en gelanceerd heeft in de hoogste klasse en het weerzien met een paar vrienden zoals Mehdi Carcela, zorgden daarvoor.

Wat zijn zijn gevoelens na deze overwinning op Standard? “In één woord: groots. Dit is de mooiste overwinning. Ik heb mezelf gemotiveerd voor deze match, maar dit is geen wraak, enkel misschien voor de nederlaag in de heenronde dan”, zegt Cissé.

Standard speelde waarschijnlijk zijn slechtste wedstrijd van het seizoen. Ze kregen amper mogelijkheden. “Ja, ik was een beetje verrast. Maar we hebben gedaan wat we moesten doen. We hebben alles gegeven en hen belet om hun eigen spel te spelen.

Bij het verlaten van het veld, werd Cissé ook toegejuicht door de supporters van Standard. “Ik heb veel felicitaties gekregen van oude teamgenoten en vooral van de fans. Ik heb ook foto’s met hen genomen, het was echt leuk”, zegt de jonge verdediger.

Met elf punten op vijftien, behaald tegen onder andere Anderlecht, Charleroi en Standard, eindigt Mechelen in schoonheid. Hebben ze nu geen spijt? “We hadden beter kunnen doen. Play-off 1 is het doel voor volgend seizoen.”

Voor Cissé is het seizoen nog niet gedaan. “Natuurlijk moeten we proberen om play-off 2 te winnen”, antwoordt hij zonder te twijfelen. Met een specifiek idee in het achterhoofd: “Ik hoop dat we in aanmerking komen voor Europees voetbal volgend seizoen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties