Analyse De Slimste Kerels ter Wereld: Santini en Poulain

De Slimste Kerels ter Wereld: Santini en Poulain
Foto: © photonews

Je weet dat het gaat gebeuren, je voelt dat het gaat gebeuren en als het dan zover is, dan doen ze het zo overdreven dat het grappig wordt. Slimste Kerels ter Wereld Ivan Santini en Benoit Poulain zijn geelgeschorst tegen Lierse … en beginnen dus met een propere lei aan de play-offs.

Door Aernout Van Lindt

  • Comedy Capers tegen Cercle Brugge
  • Geelgeschorst tegen Lierse
  • Propere lei tijdens play-off 1

Zit er nog vis in de Leie? Het schijnt van niet als we de klassieke song uit het Kortrijkse mogen geloven. Maar er moest ook geen zand zijn bij de feiten die zich tussen minuut 92 en 95 afspeelden in het Guldensporenstadion.

Ivan Santini en Benoit Poulain hadden elk vier gele kaarten achter hun naam staan. Als ze zeker waren van play-off 1 konden ze misschien maar beter de match tegen Lierse op speeldag 30 misschien en met een propere lei aan de play-offs beginnen?

“Ik heb er nog niet over nagedacht of naar gekeken, maar misschien moeten we dat wel nog even bespreken”, was de hint van Yves Vanderhaeghe op de persconferentie op donderdag al duidelijk.

En zo geschiedde: eerst was er Poulain die in een opstootje uitpakte met een duwtje waarmee hij recht uit een slechte reeks van een of andere worstel-tv-show kwam om geel te vragen en te krijgen.

Maar om het met een ander episch tv-programma te zeggen: Alles kan Beter. Daarna ging Santini namelijk zo lang voor de bal staan bij een uittrap van Werner, om  vervolgens diens uittrap nog eens te blokken dat Gumienny ook hier geen keuze had.

En de fans? Die wisten maar al te goed wat er gebeurde. De namen van de gele vlerken werden gescandeerd, ook de fans kunnen met een propere lei aan play-off 1 beginnen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties