Jonge Duivels nemen de maat van Noord-Ierland

Lennert Vannooten
| 3 reacties

De Belgische U17 hebben Noord-Ierland geklopt met 4-0 in het Nederlandse Gendt. De jonge Duivels zijn zo uitstekend gestart aan hun kwalificatietoernooi voor het EK 2015.

Onze landgenoten waren meteen baas van bij de start. Na een kwartier maakte Dennis Van Vaerenbergh zijn eerste van de avond. Tien minuten later kon Van Vaerenbergh de score verdubbelen.

Het stond 2-0 bij de rust. Meteen na de rust was het boeken toe voor Noord-Ierland. Ismaïl Azzaoui (Tottenham Hotspur) scoorde de 3-0 en op een kwartier voor het eindsignaal legde Lennerd Daneels de 4-0 eindstand vast.

In de slotminuut liet Gordon de eretreffer liggen door een penalty te missen. Zaterdag spelen de jonge Belgen tegen Georgië, in Schijndel.