Flames U19 klaar voor eliteronde na 4 op 6 tegen Tsjechië

Flames U19 klaar voor eliteronde na 4 op 6 tegen Tsjechië
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Belgian Red Flames U19 willen ook dit jaar opnieuw stunten tegen Duitsland in de eliteronde. Om zich optimaal voor te bereiden op die eliteronde in Duitsland waren er deze week twee oefenwedstrijden tegen Tsjechië. En ook de U17 bereidde zich voor op de eliteronde, hier alle uitslagen.

Vorige week stonden er twee vriendschappelijke duels tegen Tsjechië op het programma. In de selectie telden we vijf speelstersvan AA Gent, vier van Anderlecht, drie van Standard, twee van Lierse en OHL en eentje van Club Brugge.

En de Flames U19 zorgden uiteindelijk voor een aantal bemoedigende resultaten. Het eerste duel werd met 5-1 gewonnen, in de reprise werd het uiteindelijk 0-0.

Doelpuntenmaaksters van dienst? Vijf verschillende goalgetters: Isabelle Iliano, Bieke Vandenbussche, Margaux Van Ackere, Petra Baldewijns en Lola Wajnblum.

U17 verliest van Gent

Ook de U17 is in volle voorbereiding op de eliteronde, die eind maart doorgaat in Rusland tegen ook nog Spanje en Roemenië. Een oefenduel tegen de Gent Ladies werd met 1-3 verloren. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties