Zij waren afgelopen weekend de sterkhouders in het buitenland

Zij waren afgelopen weekend de sterkhouders in het buitenland
Foto: © SC

Elke week brengt de redactie u de vijf beste Belgen over de landsgrenzen heen. Deze week was het moeilijk selecteren, want wat waren onze landgenoten on fire! Duivels als het ware ...

Divock Origi

Ging het de laatste paar weken wat minder met Divock Origi? Dan heeft hij dit weekend even knap de puntjes op de i gezet. Tegen Rennes zorgde hij voor een knappe hattrick. Toegegeven, er zat een strafschop bij, maar dan nog.

Romelu Lukaku

Ook Romelu Lukaku etaleerde weer zijn vorm dit weekend met een strafschopgoal en heel veel werklust. Hij is de beste speler van Everton van de maand en dat heeft hij niet gestolen.

Christian Benteke

Spitsbelgen in vorm dit weekend? Je zou het haast gaan zeggen, want ook Christian Benteke liet erg knappe dingen zien bij Aston Villa en deed zijn duit meer dan in het zakje met twee goals. 

Kevin De Bruyne

Wat zou deze rubriek toch betekenen zonder De Bruyne? Eerlijk: bitter weinig. Elke week opnieuw laat hij zien waarom hij ook bij de Rode Duivels een van de drijvende krachten is. Een goal én een assist (nummer 16 al) maakten het verhaal helemaal af.

Marouane Fellaini

En ook de Red Devil van United wist de goal staan. Hij trapte zijn ploeg op voorsprong tegen Tottenham in de uiteindelijk ruim gewonnen wedstrijd. En daarmee is hij opnieuw belangrijk voor de troepen van Van Gaal.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties