Gilles Van Binst hard: "Liever Meunier dan Vanden Borre bij de Duivels"

bart ver elst
| 31 reacties
Gilles Van Binst hard: "Liever Meunier dan Vanden Borre bij de Duivels"
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Voetbalkrant.com sprak met Gilles Van Binst over de wedstrijd van Anthony Vanden Borre tegen AA Gent en over een mogelijke selectie voor de Rode Duivels. In dat gesprek is het oud Anderlecht-icoon niet mals voor VDB.

Door Bart Ver Elst

De rechtsachter maakte in de wedstrijd tegen De Buffalo’s een schandalige overtreding, en dat smaakte Van Binst ook niet. “Dat was altijd een rode kaart, donkerrood zelfs,” aldus Van Binst.

“Zo’n fouten maak je enkel als je slecht speelt en gefrustreerd bent. Ik hoop dat ze hem zwaar schorsen voor die overtreding.”

9/10 of 2/10

Ook Van Binst snapt niet waarom het vormpeil van de verdediger steeds op en neer gaat. “Het is me een raadsel waarom hij soms zo goed speelt en soms zo slecht. Bij Vanden Borre is het ofwel een 9/10, ofwel een 2/10. Nooit zit het daar eens tussen.”

Aan een selectie voor de Rode Duivels eind maart moet VDB zich volgens het Anderlecht-coryfee niet verwachten. Hij ziet eerder een ander alternatief op de rechtsachter.

“Ik zie liever Thomas Meunier in de selectie verschijnen. Die heeft heel veel kwaliteiten en speelt de laatste tijd echt wel goed”, besluit Van Binst. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties