Wilmots is verlost van zijn aanvalszorgen

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 6 reacties
Wilmots is verlost van zijn aanvalszorgen
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Komende vrijdag om 12 uur maakt Marc Wilmots zijn selectie kenbaar voor de dubbele EK-kwalificatieklip tegen Cyprus en Israël. Terwijl de bondscoach enkele weken geleden nog met een dik aanvalsprobleem zat, heeft hij plots weer keuze te over.

Een maand geleden vroegen we ons nog af wie de Rode Duivels voorbij Cyprus en Israël zou loodsen. De roep om Michy Batshuayi in de selectie van de Rode Duivels klonk nog nooit zo luid.

Dat de gewezen aanvaller van Standard nadrukkelijk genoemd werd, had hij in de eerste plaats aan zichzelf te danken. De belofteninternational hield twee keer Marseille-topscorer André-Pierre Gignac op de bank.

Net nu de interlands in aantocht zijn, krikte ook het vaste spitsentrio hun niveau op. Romelu Lukaku loodste afgelopen donderdag Everton nog voorbij Dinamo Kiev met een goal een assist. Een prestatie die hij fijntjes overdeed tegen Newcastle.

Zijn concurrenten deden dit weekend niet onder. Benteke joeg deze maand al drie ballen tegen de touwen voor de Villans, net als Origi die dit weekend goed was voor een hattrick tegen Rennes. Dé WK-ontdekking vond zo na bijna zes maanden zonder competitiegoal zijn torinstinct terug.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties