Nederlands international eerste keus om United-middenveld te versterken

Geoffrey Rockele
| 6 reacties
Nederlands international eerste keus om United-middenveld te versterken
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ook dit seizoen doet Manchester United niet mee in de titelrace. De club wil zich maar al te graag versterken om volgend seizoen de prijzenkast opnieuw aan te vullen. Kevin Strootman lijkt alvast het eerste target op het middenveld te worden.

Dat Strootman bovenaan het lijstje van Louis van Gaal staat is verrassend. De Nederlander kwam dit seizoen nog maar zes keer in actie bij AS Roma, mede door een kruisbandletsel en een operatie aan de knie. 

De 25-jarige middenvelder wordt pas opnieuw fit verwacht tegen de voorbereiding van volgend seizoen. United zal dus moeten afwegen of het een risico wil nemen door een speler met weinig matchritme te halen. Want volgens de Engelse media hebben The Mancunians ook Sami Khedira en Nigel De Jong in het visier.

De kans dat Paul Pogba terugkeerd naar Old Trafford is eerder klein. De Fransman is een van de meest begeerde spelers op de transfermarkt. Zo zijn alle mogelijke topclubs in Europa al de revue gepasseerd. De concurrentie om hem binnen lijkt te groot.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties