Wat een week voor Gudjohnsen!

Tom Stroobants
| 0 reacties
Wat een week voor Gudjohnsen!
Foto: © Photonews

Eidur Gudjohnsen beleefde een topweek. De 36-jarige aanvaller is het voetballen nog steeds niet verleerd. De weg naar doel vindt hij nog steeds met de ogen dicht en ook naast het veld wist hij te scoren.

Gudjohnsen komt momenteel uit voor de Engelse tweedeklasser Bolton Wanderers. Het gaat dit seizoen goed met de IJslander. Zo goed dat hij zelfs zijn pensioen bij de nationale ploeg even op ‘hold’ zette. En terecht zo bleek.

In de EK-kwalificatiematch tegen Kazachstan scoorde hij vorige week het derde doelpunt in de 0-3 overwinning. Zijn 25ste doelpunt in 79 interlands.

Veel tijd om na te genieten had de ex-spits van onder andere Club Brugge niet. Woensdag beviel zijn vrouw van een zoon en werd Gudjohnsen voor de vierde keer papa.

Maar nog zat de geweldige week van de IJslander er nog niet op. Zaterdag stond Bolton 0-1 achter in eigen huis tegen Blackpool. Een kwartier voor tijd werd Gudjohnsen in de ploeg gebracht en dat wierp zijn vruchten af. In de extra tijd prikte hij de gelijkmaker tegen de netten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

The Championship

Nieuwste reacties