Twee sterren van de Anderlechtse U19 reizen over en weer

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 74 reacties
Twee sterren van de Anderlechtse U19 reizen over en weer
Foto: © SC

Andy Kawaya en Aaron Leya Iseka kregen van Besnik Hasi de toestemming om mee te reizen met de U19 naar Nyon, waar ze de halve finales van de Youth League mee mogen spelen. De twee worden zaterdag echter weer in Brussel verwacht.

Leya Iseka en Kawaya waren bijzonder gemotiveerd om die halve finales te spelen en Hasi was niet doof voor hun - onuitgesproken - smeekbede. De twee mogen mee naar Nyon, waar ze morgen om 13u tegen Shakthar aantreden in de halve finales.

Sowieso vliegen ze na de match (13u) terug naar Brussel om er zaterdag de voorbereiding van de wedstrijd tegen Standard mee te maken. Door de blessure van Acheampong, de schorsing van Najar en de mindere vorm van Conte is vooral de aanwezigheid van Kawaya een prioriteit voor Hasi.

Indien ze zich vrijdag plaatsen voor de finale mogen de twee, indien ze zondag niet te veel speelden, maandag weer afreizen naar Nyon om met hun ploegmakkers de prestigieuze prijs binnen te halen. Kawaya is de topassistgever in de Baby Champions League, Leya Iseka is de topschutter. (JW)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties