Atlético verslikt zich in Malaga

Tom Stroobants
| 1 reacties

Atlético Madrid heeft niet kunnen winnen op het veld van Malaga. De nummer drie van Spanje bleef steken op een gelijkspel. Daarvoor kon het rekenen op man-in-vorm Antoine Griezmann.

De ploeg van Diego Simeone won haar laatste drie wedstrijden en trok met vertrouwen naar Malaga. Na een flater van de thuisdoelman mocht Griezmann de 0-1 simpel binnenkoppen. Ook Fernando Torres kopte raak, maar wel in zijn eigen goal: 1-1.

In de tweede helft bracht Samuel de thuisploeg met een heerlijke stifter de thuisploeg op voorsprong. Tien minuten voor tijd was het opnieuw Griezmann die de Atlético-supporters deed juichen. Met zijn achttiende van het seizoen en vierde in drie westrijden, legde hij de 2-2 eindstand vast.

Atlético blijft zo derde en behoudt minstens drie punten voorsprong op Valencia en vier op Sevilla.