De vrouw van het 'Mitro-likje': "Mijn man zei: ge hebt het weer gefikst"

De vrouw van het 'Mitro-likje': "Mijn man zei: ge hebt het weer gefikst"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Maria Allard (65) was zondag het gespreksonderwerp van de dag tijdens Standard-Anderlecht. Ineens kwam ze in beeld terwijl ze het bekende 'Mitro- gebaar' uitbeeldde. "Ik was zeker niet de enige", laat ze weten in Het Nieuwsblad.

De beelden van 'het likje' gingen spoedig viraal. "Fier ben ik niet, maar ik was zeker niet de enige die Mitrovic op die manier nabootste", aldus Maria in Het Nieuwsblad. "Met nog enkele vriendinnen probeerden wij uit te maken welke vingers Mitrovic voor dat gebaar gebruikte."

"Omdat hij het vorige week plots opnieuw deed. En omdat hij een doelkans gemist had. Dat uitgerekend ik daarmee in beeld ben gekomen, is zuiver toeval", verklaarde de vrouw, die getrouwd is met een Anderlecht-supporter.

Gelukkig getrouwd, behalve twee keer per jaar

"Ge hebt het weer gefikst, verwelkomde hij me. Ach, hij weet wel dat ik geen slechte bedoelingen had. Ik wou die speler niet intimideren. Bijbedoelingen moet je er zeker niet achter zoeken. Mijn man en ik zijn gelukkig getrouwd. Behalve tweemaal per jaar, als onze voetbalploegen tegenover elkaar staan.’

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties