Reactie Kortrijk beet tanden stuk: "Charleroi is lastiger dan Club"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 11 reacties
Kortrijk beet tanden stuk: "Charleroi is lastiger dan Club"
Foto: © Photonews

Bij KV Kortrijk liepen ze erg teleurgesteld het veld af. Na de klepper tegen Club Brugge was het tegen Charleroi andere koek. De Kerels kwamen dan wel op voorsprong, maar Charleroi sloeg in extremis terug.

Sander De Graeve in Kortrijk

"We wisten dat het een moeilijke match zou zijn", gaf Brecht Capon aan. Hij gaf de assist voor de 1-0 van Santini. "Ik had natuurlijk liever dat mijn assist de zege opleverde. Santini gebruikte goed zijn lichaam en draaide perfect weg."

Kortrijk had de partij in handen, maar toch kon Coulibaly nog scoren. "Charleroi was op dat moment zelfs niet meer gevaarlijk. Plots stond Coulibaly daar volledig vrij. Dit zijn twee punten die we misschien aan het eind tekort gaan komen. We hadden nochtans overwicht, ook al creëerden we amper kansen."

Dubbel gevoel

Tegen Club Brugge ging het vorige week een pak beter. "Het was moeilijker tegen Charleroi. Tegen Club Brugge kregen we ruimte en tijd. Tegen zogezegd mindere ploegen is het vaak moeilijker spelen. Dat wisten we op voorhand." Kortrijk laat de derde plek liggen. "We zitten met een dubbel gevoel. zes op negen zou fantastisch geweest zijn, maar vier op negen is ook niet slecht."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties