Deze Belgen maakten indruk over de landsgrenzen

Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties
Deze Belgen maakten indruk over de landsgrenzen
Foto: © Photonews

Elke week brengt de redactie u de vijf beste Belgen over de landsgrenzen heen. Deze week was het niet makkelijk, aangezien onze landgenoten niet zo goed bij schot waren.

Marouane Fellaini

De middenvelder van Manchester United kroonde zich afgelopen weekend tot matchwinnaar tegen Crystal Palace. De Rode Duivel vertolkte opnieuw een hoofdrol door in de slotfase voor de winnende treffer te zorgen.

Dries Mertens

Mertens verscheen nog eens aan de aftrap bij Napoli. Onze landgenoot was beslissend en sleepte in extremis nog een puntje uit de brand op bezoek bij Parma.

Guillaume Gillet

Gillet speelde een goede partij op het middenveld van Bastia én zorgde mee voor puntengewin tegen Rennes. Hij tekende voor de assist bij het enige doelpunt van de wedstrijd.

Koen Casteels

Casteels stond voor de vierde keer aan de aftrap bij Werder Bremen. De ex-doelman van Genk keepte een goede partij tegen Hannover 96 en moest zich maar een keertje gewonnen geven.

Jason Denayer

Ook al kroonde Celtic zich vorige week al tot kampioen, de Schotse topclub deed ook afgelopen weekend gewoon zijn job in de topper tegen Aberdeen. Jason Denayer? Die deed zijn werk en hield de nul.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties