Nederlandse analist geeft raad aan Januzaj: "Ga maar naar PSV"

bart ver elst
| 23 reacties
Nederlandse analist geeft raad aan Januzaj: "Ga maar naar PSV"
Foto: © SC

Adnan Januzaj krijgt dit seizoen amper speelminuten bij Manchester United. Een uitleenbeurt om elders speelgelegenheid te krijgen lijkt de meest logische optie voor de 20-jarige Belg. Youri Mulder erkent de kwaliteiten van Januzaj en raadt hem ten zeerste aan om in de Eredivisie te gaan voetballen.

"Manchester United gelooft in Januzaj, anders krijg je het legendarische nummer 11 van Ryan Giggs niet", opent Mulder bij Fan!. "Het is een geweldige speler die al 2 jaar vlot meedraait bij United."

"Hij heeft zijn dribbels, snelheid van uitvoering en buitengewone vista. Daardoor kan hij zowel als nummer 10, als vleugelspeler of als tweede spits spelen. Maar door de aanwezigheid van wereldtoppers als Di Maria en Mata zit hij vaak op de bank", zegt de Nederlandse analist.

Een uitleenbeurt lijkt een logische optie. "Ik hoor dat hij misschien betrokken wordt in de transfer van Memphis Depay. Die kans moet hij grijpen. PSV speelt Champions League en daar zal hij altijd spelen en progressie maken", besluit Mulder.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties