Dufer toont zijn ambitie: "Opnieuw belangrijk zijn in eerste klasse met Antwerp"
Tom Stroobants
| 20 reacties
Dufer toont zijn ambitie: "Opnieuw belangrijk zijn in eerste klasse met Antwerp"
Foto: © SC

Royal Antwerp FC heeft volgend seizoen een nieuwe ervaren rot tussen de lijnen lopen. Gregory Dufer heeft veel zin in zijn nieuw avontuur bij de tweedeklasser. Hij stapt met plezier mee in het verhaal van nieuwe sterke man Patrick Decuyper en heeft ambitie. Voor Dufer is het al zijn negende club.

"Ik ben heel blij dat ik bij hier ben. Antwerp is één van de grote clubs van tweede klasse en wil snel naar eerste klasse promoveren. Daar wilt de club opnieuw belangrijk zijn. Het is een project dat ik volledig zie zitten. Het sportief plan van Decuyper ziet er goed uit", vertelt Dufer aan RAFC TV.

De aanvallende middenvelder steekt zijn ambitie niet weg. "Ik hoop dat we volgend seizoen een goede ploeg hebben, die kan meestrijden aan de top van het klassement. We zullen er hard voor moeten werken, maar dat gaan we doen."

Kapitein zal ik misschien niet meteen worden

Dufer is inmiddels 33 en heeft tonnen ervaring. "Ik kan hier een leider worden. Kapitein misschien niet want er zijn andere ervaren spelers die hier vorig seizoen al waren. Maar ik zal wel mijn verantwoordelijkheid opnemen voor de groep en hen motiveren wanneer nodig."

Dufer werd opgeleid bij Charleroi en speelde eerder onder andere voor Standard, Club Brugge en Sint-Truiden. Hij komt over van FC Seraing, waar hij afgelopen seizoen 15 keer scoorde.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties