Analyse Waarom Anderlecht Suarez een nieuw contract wil aanbieden

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 10 reacties
Waarom Anderlecht Suarez een nieuw contract wil aanbieden
Foto: © photonews

RSC Anderlecht is van plan om het contract van Matias Suarez open te breken. En jawel, dat is opvallend. De voormalige Gouden Schoen lag de voorbije seizoenen vooral in de lappenmand. Maar als hij ontploft…

Door Cédric De Volder

Het huidige contract van Matias Suarez loopt nog tot medio 2017, maar RSC Anderlecht wil geen risico’s nemen met de Argentijn. Het is lang niet zeker dat Suarez zijn oude niveau ooit zal terugvinden, maar wat als…

Eerlijk? Suarez teert nog steeds op dat ene wonderbaarlijke seizoen. El Magico dribbelde alles en iedereen in 2011 aan flarden. Het leverde hem de Gouden Schoen en ei zo na een transfer naar CSKA Moskou op.

Het roet in het eten: de knieproblemen. Suarez maakte al drie come-backs, maar bleef hervallen. Al ziet de Argentijn – mede door de revalidatie in Barcelona – eindelijk licht aan het einde van de (revalidatie)tunnel.

Eerst zien... en dan geloven!

En dat trekt Anderlecht over de streep. Paars-wit wil het zich niet riskeren dat Suarez volgend seizoen opnieuw zijn oude niveau haalt en dan voor een appel en een ei kan verkassen. Al is het credo: eerst zien en dan geloven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties