STVV-coach ziet scorend vermogen: "We hebben een topschutter in de rangen"

De Wit Bram
| 8 reacties
STVV-coach ziet scorend vermogen: "We hebben een topschutter in de rangen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

STVV maakt dit seizoen opnieuw haar opwachting in de hoogste klasse van het Belgische voetbal. Vorig seizoen eindigden de Haspengouwers met 9 punten voorsprong op eerste achtervolger Lommel. Een goed seizoen gedraaid zou je denken, maar toch heeft coach Ferrera ook oog voor de minpunten van toen.

Bram De Wit in Sint-Truiden

“Ons grote probleem vorig seizoen was dat we een wedstrijd niet konden doodmaken. Vaak verdienden we het om drie of vier doelpunten voor te staan, maar stond het 1-0 en was het nog altijd spannend tot het einde”, zo vertelde de STVV-coach na de eerste training van de Limburgers.

Vlot scorende aanwinsten

Ferrera gelooft dat de nieuwkomers hier komaf mee kunnen maken. “Nu hebben we met Christophe Bertjens (die terugkeert na een uitleenbeurt aan Bocholt, red.) een speler in de kern die topschutter werd in derde klasse met maar liefst 34 doelpunten.”

“Ook Yohan Boli (die overkomt van Verviers, red.) heeft vorig seizoen 23 keer de weg naar de netten gevonden in derde klasse. Daarnaast heeft aanwinst Yannis Mbombo bij Standard en Auxerre al laten zien gemakkelijk de weg naar het doel te vinden”, zo besluit de ex-trainer van Charleroi.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties