Antwerp pakt plechtig uit met gloednieuw vijftal

Antwerp pakt plechtig uit met gloednieuw vijftal
Foto: © SC

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Royal Antwerp FC heeft vrijdagmiddag op een druk bijgewoonde persconferentie duiding gegeven over de transferwoede van de afgelopen dagen. De sterke man van the Great Old Patrick Decuyper werd geflankeerd door de verwachte nieuwkomers.

Dirk Pieters in Antwerpen

De komst van Grégory Dufer twee weken geleden maakte meteen de ingezette trend duidelijk. Antwerp zou deze zomer voor een sportieve kwaliteitsinjectie gaan.

In navolging van de flankaanvaller stelde de oudste club van het land vandaag Maxime Biset (KV Mechelen), Steve Colpaert (Zulte Waregem), Dimitri Daeseleire en Joeri Dequevy (beiden STVV) en Nicaise Kudimbana (Anderlecht en afwezig) plechtig voor.

De vibe is groter dan ik kon dromen

De komst van de vijf jongens met ervaring op het hoogste niveau hing in de lucht. Nu haalde Decuyper zijn slag definitief thuis. "De vibe die hier hangt is nog groter dan ik ooit had durven dromen", glunderde de nieuwe baas bij de voorstelling.

"Dat zie je meteen aan deze transfers. Veel sponsors staan in de wachtrij en ook de fans komen stilaan op toerental als ik hoor wat de verwachtingen zijn voor de eerste training."

Nieuwe shirtsponsor

In de marge raakte bekend dat Impermo de toekomstige shirtsponsor wordt. Antwerp ging een overeenkomst van vijf jaar aan met de tegelspecialist.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties