De ambities van Waasland-Beveren: "Ik moet de jonge Belgen beter maken"

De ambities van Waasland-Beveren: "Ik moet de jonge Belgen beter maken"
Foto: © photonews

Volg SK Beveren nu via WhatsApp!

Naar jaarlijkse gewoonte maakten we ook dit jaar voor de start van de competitie een prognose van waar volgens ons de ploegen zullen eindigen aan het eind van de competitie. Wij zetten Waasland-Beveren op 16 in onze prognose, maar wat zijn de ambities in het Waasland zelf?

Door Aernout Van Lindt

"Zonder keihard werken bereik je niets in het leven", beseft ook Stijn Vreven dat het sowieso geen makkelijke klus wordt voor Waasland-Beveren dit seizoen. Wij hebben Waasland-Beveren uiteindelijk op 16 gezet in onze prognose.

"Maar ik ben altijd geneigd om de lat net iets hoger te leggen dan mogelijk, dan ben je niet te snel tevreden. Het is aan mij op de jonge Belgen beter te maken. We weten waar we heen willen en hebben al een paar zeer mooie transfers gedaan."

"Waar we gaan eindigen dit seizoen? Ik hoop dat we snel op een veilige plaats terechtkomen in het klassement, zodat dit team kan doorgroeien."

Wat denken de fans?

Ook bij de fans is er gematigd positivisme: "We mogen blij zijn dat er dit jaar gewerkt wordt met veel jonge Belgen", ziet Maarten Goffin het nieuwe seizoen hoopvol tegemoet.

"Ik heb tijdens de oefenwedstrijden al enkele talentjes gespot. Zij zullen zeker hun kansen krijgen dit jaar, en dan zit er misschien wel een plaatsje in de middenmoot in."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties