Spannende doelmannenstrijd bij Lokeren: "Dan hakken we de knoop door"

Spannende doelmannenstrijd bij Lokeren: "Dan hakken we de knoop door"
Foto: © photonews

Sporting Lokeren zit net als alle andere eersteklassers in de laatste rechte lijn naar het nieuwe seizoen. De nieuwe coach, Bob Peeters, moet wel nog enkele knopen doorhakken. Wie zal er bijvoorbeeld als eerste doelman aan het seizoen beginnen?

Door Timothy Collard

Vorig seizoen begon Davino Verhulst als eerste doelman aan het seizoen. Toen de goalie echter geblesseerd uitviel, verscheen Barry Copa opnieuw onder de lat. Verhulst heroverde zijn plaats na de jaarwisseling, mede doordat Copa naar de Afrika Cup trok.

"Verhulst en Copa hebben elk een aantal volledige wedstrijden mogen spelen"

Dit jaar zijn beide sluitstukken blijkbaar opnieuw erg aan elkaar gewaagd. “In de voorbereiding maakte ik gebruik van een beurtrol. Verhulst en Copa hebben elk een x aantal wedstrijden volledig mogen spelen om zich te tonen", klinkt het bij Bob Peeters.

Woensdag tegen Lille stond Verhulst onder de lat, terwijl Copa zaterdag op de fandag tegen het Israëlische Hapoel Ironi Kiryat Shmona speelt. “Na zaterdag zal ik dan met de keeperstrainers rond de tafel zitten om de knoop over wie er als titularis aan het seizoen begint door te hakken.”


Wie moet bij Lokeren als eerste doelman aan het seizoen beginnen?

83%
17%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties