Bartomeu: "Bewezen dat Barça niet enkel op het veld de beste is"

Bartomeu: "Bewezen dat Barça niet enkel op het veld de beste is"
Foto: © SC

Josep Maria Bartomeu werd gisteren voor de volgende zes jaar verkozen als voorzitter van Barcelona. Hij troefde zijn concurrent, Joan Laporta, duidelijk af. Bartomeu kreeg 54,63 procent van de stemmen, Laporta slechts 33,03.

"Het was een spannende dag, een dag om de socios te animeren, een feest”, vertelde Bartomeu na de uitslag. "Dit is een heel special moment voor ons. Ik wil alle socios bedanken, ook degenen die niet op ons hebben gestemd. We hebben opnieuw laten zien in hoeverre we van Barcelona houden."

"We hebben bewezen dat we niet alleen op het gras de beste club ter wereld zijn. De socios zijn de eigenaren van de club. Het beleid wordt op een democratische wijze uitgestippeld."

"Ik wil ook de andere kandidaten bedanken, voor de eerlijke manier van campagne voeren. Enkele ideeën zullen van pas komen om Barcelona te verbeteren. We willen immers blijven groeien en blijven winnen. Dat kan als we Luis Enrique en zijn technische staf voorzien van de best mogelijke arbeidsomstandigheden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties