Mannaert reageert op vertrek Ryan: "Onze ambities blijven dezelfde"

Mannaert reageert op vertrek Ryan: "Onze ambities blijven dezelfde"
Foto: © photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Toch een beetje een donderslag bij heldere hemel: Mathew Ryan kondigde deze namiddag zijn afscheid bij Club Brugge aan en verkast - als hij voor zijn medische testen slaagt - naar Valencia. General Manager Vincent Mannaert kon hem ook niet tegenhouden.

"Natuurlijk zien we Mat niet graag vertrekken, maar we beseffen dat dit voor hem een logische volgende stap in zijn carrière is", aldus Mannaert op de blauw-zwarte webstek.

"We hebben er alles aan gedaan om hem nog minstens één seizoen op Club te houden, maar zijn besluit staat vast. We willen hem danken, want hij is een topper op en naast het veld en zal het - net als Bacca - volop maken in de Primera Division."

We maken volop werk van vervanging

Het vertrek van Ryan is - zeker zo dicht bij het begin van de competitie - wel een aderlating voor Club Brugge. Tijdens de Supercup maakte Bruzzese geen slechte indruk, maar of hij een echte nummer 1 is voor een titelkandidaat?

Toch blijft Mannaert geloven in de titeldroom: "Dit afscheid doet niets af van onze ambities voor het komende seizoen. We maken al volop werk van vervanging."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties