Suarez dartelt weer: "Ik ben hoopvol"

Suarez dartelt weer: "Ik ben hoopvol"
Foto: © Photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Wat Matias Suarez gisteren 45 minuten lang liet zien, doet het beste verhopen voor het komende seizoen. Ook Besnik Hasi begint er in te geloven, want de coach van Anderlecht was eerder sceptisch over zijn terugkeer.

Johan Walckiers in Anderlecht

Na twee minuten rolde het al van de banken van het Constant Vanden Stock-stadion: 'Maaaatias Su-a-rez, ohohohoh'. De Argentijn had toen net zijn directe tegenstander met een korte kapbeweging het bos ingestuurd.

En het was nog niet gedaan, want 45 minuten lang dartelde Suarez als in zijn beste periode. Ook zijn snelheid lijkt weer terug te zijn. "Hij sprint, hij dribbelt,... maar hij is nog niet klaar voor 90 minuten", aldus Hasi. "We wachten nu zijn reactie af."

Iets extra bijbrengen

"We hebben hem tijd gegeven, maar we voelen ook dat het een andere Suarez is als bij het begin van vorig seizoen. We mogen nog niet te veel druk op hem leggen, maar hij lijkt klaar om in te vallen in de competitie."

Even trok Hasi bleek weg toen Edson Braafheid een tackle inzette op de broze knieën van de Argentijn. "Nergens voor nodig en ik dacht dat het weer om zeep was. Maar ik was blij dat hij na die tackle gewoon verder speelde. Hij kan ons iets extra bijbrengen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties