Benteke: "Ik kwam naar hier om trofeeën te winnen"

Caroline Tonnelier
| 6 reacties
Benteke: "Ik kwam naar hier om trofeeën te winnen"
Foto: © photonews

De kogel is door de kerk: Christian Benteke mag zich vanaf nu een Red nemen. De Rode Duivel is uiteraard in de wolken na deze toptransfer. Dat vertelde hij in zijn eerste interview.

Op de website van de club legt Benteke uit waarom Liverpool de juiste club is voor hem. "Ik had een goed gesprek met de manager en ik wil graag deel uitmaken van zijn project."

Hij schat ook de sterkte van het team in. "Ik denk dat er heel wat kwaliteit is, veel goede spelers met grote namen. Ik ben blij deel uit te maken van dit team en zal proberen de ploeg te helpen om haar doelen te bereiken. Ik kwam naar hier om trofeeën te winnen."

"Zal er alles aan doen om supporters gelukkig te maken"

De samenwerking met landgenoten Mignolet en Origi kwam ook even ter sprake. Naar eigen zeggen sprak Benteke nog niet met hen. "Maar ik hoop dat ze mij zullen helpen!", zo deed hij een oproep aan zijn collega-Rode Duivels.

Tot slot had de aanvaller ook nog een boodschap voor de supporters. "Ik ben blij om deel uit te maken van de Liverpool-familie en zal alles doen om hen gelukkig te maken en hard te werken, voor hen en voor mijn ploegmaats."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties