De ambities bij Gent: "Europees overwinteren en top-3"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 3 reacties
De ambities bij Gent: "Europees overwinteren en top-3"
Foto: © SC

Naar jaarlijkse gewoonte maakten we ook dit jaar voor de start van de competitie een prognose van waar volgens ons de ploegen zullen eindigen aan het eind van de competitie. Wij zetten AA Gent op vier in onze prognose, maar wat denken ze er in de Ghelamco Arena zelf van?

Door Sander De Graeve

Bij Gent zelf zien ze het zitten. Het team werd quasi volledig samengehouden en de versterkingen sijpelen intussen binnen. Na de Supercup van vorige donderdag bleek dat het team opnieuw, vooral in de tweede helft, het frisse aanvallende voetbal op de mat kan leggen.

"We zijn klaar", gaf Hein Vanhaezebrouck eerder aan. Volgens de Gentse coach zullen de Buffalo's nog sterker zijn dan vorig seizoen. "Vooral offensief hebben we enorm veel mogelijkheden", wreef de coach zich in de handen.

Wat denken de supporters?

Hiervoor gingen we te rade bij Ben Bundervoet, beter bekend als 'de indiaan'. "Ik hoop op Europees overwinteren, via de derde plek in de Champions League-groep. Verder top-drie in de competitie en de Beker winnen", klinkt het bij de Gentse mascotte.

Haalbare kaarten uit pot 2 en 3

Ook over de transferperiode tot nu toe laat hij zich positief uit. "Het team dat kampioen werd is er nog steeds en hier en daar zullen er nog bijkomen. Ik denk dat onze nieuwe Zweedse verdediger (Erik Johansson, nvdr.) een schot in de roos zal zijn."

Vooral het Europees voetbal doet de Buffalo watertanden. "We staan voor de grootste uitdaging in onze geschiedenis. Ik hoop dat we Barcelona, Real Madrid of Chelsea tegenkomen. En uit de andere twee potten haalbare kaarten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties