Terugkeer Gershon nog niet voor meteen, vreemde blessure Matton

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 1 reacties
Terugkeer Gershon nog niet voor meteen, vreemde blessure Matton
Foto: © Photonews

Vlak voor de start van de competitie trokken we nog eens naar de kampioen voor een stand van zaken. Rami Gershon trainde vandaag voor het eerst mee, de nieuwe Zweedse aanwinst Erik Johansson nog niet.

Sander De Graeve in Gent

Voor Gershon wordt het afwachten. "We moeten zien of hij een reactie heeft na zijn eerste training buiten. Als dat het geval is, zijn we hem nog even kwijt. Het lijkt mij duidelijk dat Rami niet de eerste week zal terugkeren", aldus Vanhaezebrouck. Ook volgende week vrijdag (tegen Racing Genk, nvdr.) komt te vroeg.

Erik Johansson sloot vandaag ook aan bij Gent. Hij moest met Malmö nog een kwalificatiewedstrijd voor de Champions League afwerken, maar speelde uiteindelijk niet. "Hij heeft momenteel een blessure aan de enkel. Het wordt afwachten hoe snel hij kan recupereren. De dokter ziet wel beterschap."

Matton heeft een abces

Daarnaast revalideren Pedersen en Özkan verder en ook Matton heeft een probleem. "Matton was bijna klaar, maar hij heeft nu een ontsteking op de huid van zijn dijbeen. Hij is daaraan beginnen krabben en nu is dat volledig geïnfecteerd. Er zit zelfs een abces op."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties