Vanderhaeghe wil Couckenbak: "Vier op zes goede start, maar zes op zes is beter"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
Vanderhaeghe wil Couckenbak: "Vier op zes goede start, maar zes op zes is beter"
Foto: © Photonews

Yves Vanderhaeghe begint morgen met KV Oostende aan zijn opdracht. De verwachtingen bij Marc Coucke en kornuiten zijn torenhoog. De voorzitter verwacht dan ook Couckenbak tegen KV Mechelen. "Maar iedereen wil goed starten", tempert de voormalige coach van KVK.

Door Cédric De Volder

Ook Yves Vanderhaeghe is tevreden dat de voorbereiding eindelijk achter de kiezen is. Enig probleem: met een spelerskern van pakweg dertig jongens moet de oefenmeester van the Kustboys nu wel ontgoochelingen uitdelen. 

"Eigenlijk is het te veel", beseft de voormalige stofzuiger op het middenveld. "Ik wil er geen cijfer op gaan plakken, maar twaalf zit er niet ver naast. We zullen ermee moeten leren omgaan."

Sterkste kant van Oostende? De mix in de spelerskern!

KVO wordt dit seizoen - met de vele aanwinsten in het achterhoofd - gezien als outsider voor PO1. "Er is een pak kwaliteit in de groep, maar ik streef nu vooral naar regelmaat en discipline. Iedereen kan voetballen, dat is een feit!"

"De sterkste kant van Oostende? De mix in de spelerskern! Maar we moeten alles nog bewijzen. Ik zal van een goede start spreken bij een vier op zes. Maar zes op zes is beter." (knipoogt)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties