Reactie Milicevic verrassend op de bank: "Jammer, er lag ruimte in de eerste helft"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 4 reacties
Milicevic verrassend op de bank: "Jammer, er lag ruimte in de eerste helft"
Foto: © Photonews

De grootste verrassing bij AA Gent was het bankzittersstatuut van Danijel Milicevic. De Zwitserse spelmaker moest plaats ruimen voor Brecht Dejaegere, Saief bleef na de Supercup staan op links.

Sander De Graeve in Westerlo

"Of het een verrassing was? Voor jullie misschien wel", aldus Milicevic achter de wedstrijd. "Kijk, het was een keuze van de coach. Het was jammer dat we in de eerste helft geen gebruik maakten van de ruimte die er lag in de rug van de verdediging."

Lees: Milicevic had er meer mee kunnen doen, met die ruimte. "Na hun goal en die rode kaart bleven ze op hun zestien staan in de tweede helft. Toen werd het heel moeilijk om de ruimte te vinden", aldus de Zwitser die inviel na de koffie.

Geen blessure

Het was geen kwaaltje dat Milicevic op de bank deed belanden. "Ik voelde me begin deze week misschien wat moe, maar vanaf donderdag was ik opnieuw helemaal in orde." Gent liet punten liggen bij Westerlo, zelfs tegen tien.

"Ze speelden op de counter toen ze met tien vielen. Met die snelheid van Koffi en De Ceulaer was er toch steeds dreiging. Of ik heel teleurgesteld ben? Het is het eerste punt op verplaatsing. Ik heb aan de resultaten van gisteren gezien dat dat niet evident is. We pakken ook al een puntje op Club en Standard."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties