Dembele blijft bij Tottenham en krijgt nieuwe positie: "Kan ploeg iets bijbrengen"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 5 reacties
Dembele blijft bij Tottenham en krijgt nieuwe positie: "Kan ploeg iets bijbrengen"
Foto: © photonews

Ondanks alle geruchten gaat Moussa Dembele niet weg bij Tottenham Hotspur. Dat heeft de Rode Duivel nu zelf laten weten. "Ik heb op geen enkel moment met de gedachte gespeeld om de club te verlaten", zo benadrukt de middenvelder.

“Natuurlijk hoop ik dit seizoen op meer speelkansen. Maar ik weet niet waar die verhalen vandaan komen dat ik zou willen vertrekken. Ik heb nooit uitgesproken dat ik weg wil. Ik heb zelfs op geen enkel moment het gevoel gehad of met de gedachte gespeeld om de club te verlaten.”

“Al begrijp ik die geruchten wel”, gaat Dembele verder in Het Nieuwsblad. “Vorig seizoen was voor mij niet meteen het perfecte jaar, maar ik heb er goede hoop op dat ik dit seizoen meer aan de bak zal komen.”

Nieuwe positie

Dembele zal The Spurs wellicht wel in een andere rol van dienst zijn. Coach Pochettino speelt hem nu uit als rechtsbuiten. “Ik heb er een goed gevoel bij dat ik daar iets kan bijbrengen. Al moet ik nog groeien in die rol. Het is al van bij AZ geleden dat ik er nog eens speelde.”

“Centraal op het middenveld wist ik perfect wat te doen. Nu zal ik opnieuw moeten groeien op die nieuwe positie als de trainer van plan is me daar te laten staan.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties