Jankovic windt er geen doekjes om: "Tegen Moeskroen moeten we altijd winnen"

Jankovic windt er geen doekjes om: "Tegen Moeskroen moeten we altijd winnen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Mechelen en Moeskroen zijn beiden aan het seizoen begonnen met 0 op 6. Een duel in de kelder van het klassement dus, al wil KV Mechelen snel van de nul weg.

Aernout Van Lindt in Mechelen

“Als je verliest, dan zijn het lange weken. Maar we hebben erg goed gewerkt deze week en alle spelers die aan de aftrap zullen verschijnen, zijn ook 100% gemotiveerd om er tegen Moeskroen iets van te maken.”

“De mentaliteit in onze groep is echt exceptioneel. Dit is onze eerste thuiswedstrijd en dat weten ze allemaal. We willen nu iets laten zien aan onze supporters voor de match tegen Moeskroen.”

Met 6 op 6 had de opdracht dezelfde geweest

Dat de eerste thuismatch met 0 op 6 wordt aangevat is geen reden tot extra druk: “Neen, we hebben ons vorig jaar opgelegd dat we elke keer opnieuw willen winnen. Zelfs in een reeks van 7 keer na elkaar wilden we ook de volgende nog tot een goed einde brengen.”

“En een thuiswedstrijd tegen Moeskroen, die moeten gewoon altijd drie punten opleveren. Zelfs hadden we nu 6 op 6 gehad, dan was de opdracht dezelfde. Met alle respect voor de Henegouwers natuurlijk, maar we zijn thuis iets verplicht.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties