Reactie Cocalic opnieuw met blessure naar de kant: "Voelde het al bij de eerste sprint"

Cocalic opnieuw met blessure naar de kant: "Voelde het al bij de eerste sprint"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Opmerkelijk feit in het eerste halfuur Achter de Kazerne. Edin Cocalic werd er al snel gewisseld voor Sheldon Bateau. Ook begin deze week kreeg hij al even rust, blijkbaar was hij dus niet helemaal hersteld.

Aernout Van Lindt in Mechelen

Cocalic tastte snel naar het achterbeen en werd uiteindelijk snel naar de kant gehaald door Jankovic. "Ik wilde het niet erger maken dat het is, dus het zal wel meevallen", wist de centrale verdediger ons te vertellen.

"Ja, het is de kuit. Ik voelde het meteen, bij het eerste sprintje dat ik in de wedstrijd trok. Het trok meteen tegen en dan ga je er beter uit voorzorg meteen af."

Bateau: "Ben klaar om te spelen indien nodig"

Het seizoen is nog lang, mogelijk krijgt Cocalic dus enkele dagen rust om de blessure helemaal te laten helen. Bateau deed het niet onaardig tegen Moeskroen, maar zijn balverlies leidde wel het tegendoelpunt in.

"We zullen zien of Edin klaar zal raken voor Lokeren", gaf hij aan. "Ik blijf hard werken en ben er klaar voor als ik moet spelen en anders zal ik op de bank zitten. Ik wil er iets van maken dit seizoen en wil nog beter worden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties